Prisliste

Fysioterapibehandling

Vi starter første timen med undersøkelse. Deretter legger vi sammen opp et behandlingsopplegg individuelt tilpasset deg og ditt behov. 

450 NOK

Studentrabatt

Ta med deg studentbevis. 

399 NOK

Komplett fysikalsk lymfødembehandling

Manuell behandling. 

450 NOK

Komplett fysikalsk lymfødembehandling intensivbehandling

Vi har også pakkedeal for intensivbehandling. Det vil sei behandling 5 dager i veka i 3 veker. Kvar behandling er på minst 1 time og inkluderer manuell behandling og bandasjering dersom det er behov for det. Inkluderer også 1 undersøkelsestime.

6000 NOK

Helseforsikring

Laksevåg Fysioterapi har avtale med DigiCare, Storebrand forsikring, If og Vertikal helse og Falck som formilder for blant annet DNB, Protector, Codan og Eika. Har du spørsmål ta kontakt med oss eller din helseforsikring. 

Fra 0 NOK

Trening

Trening individuelt tilpasset dine mål. Dersom du har ein skade/smerter, legger vi opp treningen for å bedre eller forebygge dine plager.

450 NOK

Trening for 2

Ønsker du og din kjære, eller kanskje en venninne og deg målrettet og tilrettelagt trening med veiledning av fysioterapeut? Vi tilbyr individuelt tilpasset trening som blir planlagt, og dere gjennomfører, sammen med veiledning av fysioterapeut.  

Trening for 2 kan tilrettelegges både før og etter arbeidstid. Det er mulig å ta en generell test-treningsøkt for 2 med veiledning av fysioterapeut for å finne ut om dere ønsker å benytte dere av tilbudet, pris 250kr per pers. 

Ta gjerne kontakt for meir informasjon!


Test en generell treningsøkt 250kr per pers. (Kun 1 gang).

Pris for 1 økt og treningsplan 300kr per pers. 

Pris for 6 økter og treningsplan 1500kr per pers.

Pris for 10 økter og treningsplan 200kr per pers. 

Fra 250kr per pers.